gambar kilang kecantikan

gambar kilang kecantikan

Wednesday, December 28, 2016

BLACK COFFEE SCRUBSerbuk kopi membantu sebagai pengelupas semulajadi kulit wajah, menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit anda berasa segar dan lembut. Selain itu, skrub kopi ini membantu dalam masalah selulit dan ia boleh disapu pada tumit kaki yang pecah-pecah. 


Kaya dengan kandungan mineral dan tinggi antioksidan serta anti toksin, skrub kafein ini mencegah penuaan pramatang kulit. Ia juga merangsang peredaran aliran darah dan membantu mengurangkan kemunculan masalah kulit seperti selulit, ekzema, psoriasis, parut, jerawat, kesan rekahan, tompok penuaan serta vena varikos. kopi scrub menjaga kelembapan kulit secara menyeluruh, mencerah, menghalus, menyegar dan mencerahkan tubuh dan berfungsi melindungi, melembap dan meremajakan kulit agar tubuh lebih anjal dan licin bak sutera.Selain itu, skrub kopi ini mempunyai kelebihan apabila membantu mengecilkan saiz molekul lemak dan mengurangkan kuantiti sel lemak yang lazimnya menghantui para wanita terutamanya di bahagian perut dan muka. Hasilnya tubuh terbentuk cantik, wajah kelihatan lebih runcing dan tiada lagi masalah dagu berlapis.

Skrub dua hingga tiga kali seminggu untuk kulit yang sihat dan lembut. Ia tidak merengsakan kulit. Jika anda mempunyai kulit sensitif, hanya gunakan satu hingga dua kali seminggu sahaja. Menyental tubuh ini jika dijadikan rutin juga mampu memberi kebaikan kepada kesihatan dengan melancarkan peredaran darah. apa yang istimewa scrub kopi ini juga di campur dengan garam bukit. Garam bukit mengandungi semua unsur yang terdapat dalam tubuh manusia. Selain itu, garam bukit juga kaya dengan kandungan mineral sehingga membuatkannya jauh lebih baik daripada garam biasa.


KHASIAT SKRUB KOPI UNTUK KECANTIKAN

Mencegah dan Mengurangi Kedutan di Kulit
menghilangkan sel kulit mati
Menghaluskan Kulit
Mencegah Timbulnya Jerawat
Melembabkan Kulit
Membantu Menghilangkan Sel Kulit Mati
Menghilangkan Bau Badan
Menghilangkan Selulit
Meneutralkan Kulit Yang iritasi
Memberikan Nutrisi pada Kulit
Mencerahkan kulit
Mengecilkan pori kulit
Mengawal lebihan minyak pada kulit
mencantikkan kulit


HARGA

1. minima 7kg keatas
2. 7kg berharga RM150
3. homade scrub bersifat 100% naturalCONTOH PACKAGING

2 comments: